Talo räjähti täysin murskaksi – mummo selviytyi kuin ihmeen kaupalla

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Maailmalla kerrotaan aika ajoin onnettomuuksista, joissa ihmisten henki on ollut hiuskarvan varassa. Nyt eräs brittiläinen eläkeläinen koki ihmepelastumisen, kun hänen talonsa räjähti kaasun vuoksi.

Betty Hodgkiss -niminen nainen hautautui talon räjähdyksessä raunioihin. Palomiehiltä meni lähes kaksi tuntia naisen pelastamiseen. Kuin ihmeen kaupalla mummo ei kuitenkaan loukkaantunut vakavasti räjähdyksessä, joka hajotti täysin yhden talon ja romahdutti toisen talon seinän. Katso kuvat tästä.

Kuva: YouTube

Mummo oli edelleen tajuissaan, kun hänet vedettin esiin raunioista. Myös eräs nuori nainen jäi raunioiden alle ja hänetkin pelastettiin. Räjähdys kaikui koko naapurustoon ja hajotti ihmisten kotien ikkunoita. Onnettomuus olisi voinut koitua useammankin naapurin hengenmenoksi, sillä ihmisiä käveli tiellä talon edustalta aivan ennen onnettomuutta.

– Kävelimme juuri talon ohi hakemaan kiinalaisesta ravintolasta ruokaa. Kuului hirveä pamaus ja näimme miten koko talo romahti kasaan, kertoo mummon naapuri Denise Jones Daily Mail -sivustolle.

Kuva: YouTube