Nicole Scherzinger yllätti blondina

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

F1-tähti Lewis Hamiltonin ja Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzingerin neljän vuoden seurustelusuhde päättyi viime vuoden lokakuussa. Kiireestä ja pitkistä välimatkoista kärsineen pariskunnan on kuitenkin raportoitu lämmitelleen suhdettaan uudelleen ja palanneen jopa takaisin yhteen.

Nyt tummista kutreistaan tunnettu Nicole Scherzinger kuvattiin blondi peruukki päässään Los Angelesissa. 33-vuotiaan laulaja käänsi katseita uudella tyylillään ja tiukalla asuvalinnallaan. Tähden yllä nimittäin nähtiin kireät trikoohousut ja korkokengät. Katso kuvat tästä.

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona julkisuuteen noussut Nicole Scherzinger esiintyi Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman tuomarina. Laulajan kerrottiin olleen taannoisesta erostaan niin murtunut, että hän anoi jopa vapaapäiviä ohjelman kuvauksista. Hamiltonin ja Scherzingerin suhteessa on ollut ylä- ja alamäkiä ennenkin, sillä vuonna 2010 pari erosi ja palasi pian jälleen yhteen. Kaksikko on syyttänyt on-off -suhteestaan kiireistä elämäntyyliään.