Robert Pattinson ”vatsa auki” kuvauksissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonien naisten päiväunien kohteeksi Twilight-vampyyrielokuvien myötä noussut Robert Pattinson yllätti äskettäin faninsa, kun näyttelijäkomistus ajeli päänsä lähes kaljuksi. Pattinson vieraili vastikään Berliinin kuuluisalla The KitKatClub -strippiklubilla isänsä kanssa.

Nyt 25-vuotias näyttelijäkomistus nähdään oudoissa kuvissa Premiere-lehdessä. Erikoisissa kuvissa hänet nähdään muun muassa sängyssä naisen ja miehen kanssa ja poseeraamassa sohvalla vatsa auki maskeerattuna. Eräässä kuvista tähti on maskeerattu kuolleeksi ja hänen otsalleen on liimattu paperilappu, johon miehelle on piirretty kolmas silmä. Katso kuvat tästä.

Äskettäin Pattinsonista oli liikkeellä rajuja väitteitä. Hänen väitettiin pettäneen pitkäaikaista tyttöystäväänsä Kristen Stewartia näyttelijätär Sarah Roemerin kanssa. Lähteiden mukaan Pattinson vietti eräänä viikonloppuna läheisiä hetkiä Paranoia-elokuvasta tutun kaunottaren kanssa. Pattinson herätti viimeksi teinitytöissä kauhua leikkaamalla tutuksi tulleet vaaleat kutrinsa kokonaan pois. Uusi look nähtiin Bel Ami -elokuvan lehdistötilaisuudessa.