Toimittaja paljastui strippariksi – lehti antoi potkut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on raportoitu lukuisista tapauksista, joissa naiset ovat hankkineet oman työnsä ohella lisätuloja esimerkiksi prostituoituna tai stripparina. Nyt eräs naispuolinen toimittaja paljastui strippariksi, kun kilpaileva lehti Houston Press kirjoitti aiheesta artikkelin.

30-vuotiaan Sarah Tresslerin työnantaja Houston Chronicle -lehti antoi hänelle potkut strippausuran takia. Lehti perusteli potkuja sillä, että nainen ei ollut pyytänyt työnantajalta lupaa sivutoimen harjoittamiseen. Nainen puolestaan väittää olleensa täysin rehellinen lehden suuntaan.

Nyt erotettu toimittaja-strippari on nostanut asiasta oikeusjutun ja syyttää lehteä syrjinnästä. Naisen asianajajan mukaan stripparin työ ei vaikuttanut mitenkään naisen kykyyn toimia toimittajana. Tressler kirjoitti strippariurastaan nimettömänä blogia nimeltä Vihaisen stripparin päiväkirja.

Suomessa Alma Media tuomittiin taannoin syrjinnästä, kun yhtiö antoi lesbouden takia potkut Lapin Kansa -lehden päätoimittajalle.