Alaston mies riehui koulun pihalla – sekoilulle karu päätös

Ohhoh! · Neea Jokinen

Poliisit joutuvat usein kohtaamaan alastomia ihmisiä, jotka esimerkiksi vilauttelevat intiimialueitaan julkisella paikalla tai paljastavat itsensä ihmisten edessä. Nyt Yhdysvaltojen Indianassa on sattunut raju välikohtaus, jossa alastomana riehunut mies joutui poliisien ampumaksi.

Poliisit saivat viikonloppuna hätäsoiton, jossa kerrottiin alastoman miehen riehuvan kadulla aseen kanssa. Indianan yliopiston alueella riehunut mies oli muun muuassa ampunut ilotulitusraketteja ilman rihman kiertämää erään talon takapihalla. Herald Times –lehden mukaan poliisien saavuttua paikalle mies oli uhannut poliiseja aseella.

Poliisit joutuivatkin turvautumaan aseisiinsa, kun aataminpuvussa riehunut nuorukainen osoitteli poliiseja käsiaseella. Poliisit taltuttivat uhkaavasti käyttäytyneen miehen, joka kuljetettiin välikohtauksen jälkeen sairaalaan ampumahaavan takia. Alaston mies aiheutti kauhua yliopiston alueella, mutta kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa.