Tamara Ecclestone kieltäytyy isänsä häistä: ”Tuntuu todella järjettömältä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on ollut viime aikoina usein otsikoissa rohkeiden kuviensa merkeissä. Aiemmin tässä kuussa Tamaran maltaita maksava luksusauto joutui vandaalien kohteeksi, kun neitokainen oli shoppailemassa Lontoossa. Kaunotar purkasi vihaansa tapahtuneesta Twitter-blogissaan.

Nyt 27-vuotiaan seurapiirijulkkiksen uutisoitiin jättävän Bernie-isänsä tulevat häät väliin. Tamara Ecclestonen mielestä on nimittäin järjetöntä, että hänen isänsä menee naimisiin 46 vuotta nuoremman naisen kanssa. Neitokaisen mukaan hän sai tietää isänsä kihlautumisesta ja tulevista häistä uutisten kautta.

– Olin melko yllättynyt. Isäni on yleensä järkevä ihminen, mutta tämä tuntuu todella järjettömältä, Tamara Ecclestone kertoi Daily Mirror –lehdelle.

Julkkistähti kertoi jättävänsä hääjuhlat väliin, koska hän haluaa pysyä uskollisena Slavica-äidilleen. Tamaran mukaan hänen äitinsä ei ole nimittäin seurustellut kertaakaan avioeronsa jälkeen. Slavica ja Bernie olivat naimisissa 26 vuoden ajan, ja F1-moguli väitti avioeron jälkeen pysyvän loppuelämänsä sinkkuna.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.