Näyttelijäveteraani tajuttomaksi lavalla – yleisö järkyttyi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen näyttelijä John Woodvine tunnetaan teatteriproduktioidensa lisäksi televisio- ja elokuvarooleistaan. Mies on esiintynyt muun muassa elokuvissa An American Werewolf in London, Vanity Fair ja Miss Potter.

Nyt suosittu näyttelijä on herättänyt huolta faneissaan romahtamalla lavalle kesken musikaaliesityksen. Carousel-musikaalissa näytellyt Woodvine pyörtyi lavalle leedsiläisessä teatterissa. Mies kuljetettiin välittömästi sairaalahoitoon, missä hän toipuu tilanteesta.

– Yhtäkkiä kesken näytöksen toiminta lavalla näytti hidastuvan. Turvaverho putosi alas ja mies ryntäsi orkesterisyvennyksestä esiin ja kysyi onko paikalla lääkäriä. Yleisö hiljeni yllättyneesti, kertoo paikalla ollut silminnäkijä John Wilford The Press Association -uutistoimistolle.

Woodvine on nähty uransa aikana yli 70 teatterinäytelmässä, joihin lukeutuvat monet suuret klassikkonäytelmät. Hän on näytellyt muun muassa Macbeth- ja Hamlet -näytelmissä. Woodvine on naimisissa näyttelijä Lynn Farleighin kanssa.