Näin salakuljetat juomia festareille – kokonainen tuoteperhe myynnissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet suomalaiset odottavat jo innokkaana tulevaa keikka- ja festarikesää, jonka toivotaan olevan perinteiseen tapaan lämmin ja vähäluminen. Takavuosina useille festivaaleille sai vielä kävellä sisään omien alkoholijuomien kanssa, mutta nykyisin se ei ole enää mahdollista muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Kerroimme taannoin kuinka vesipullon sisällön saa huomaamatta vaihdettua toiseksi nesteeksi, mutta suoritus vaati jonkin verran sorminäppäryyttä. Nyt verkosta löytyy helpompiakin tapoja hoitaa juomatarjoilu kuntoon myös muualla kuin olutteltassa. Verkossa on nimittäin myynnissä kokonainen tuoteperhe, jonka voi täyttää haluamallaan nesteellä jo kotona.

Jenkkimarkkinoilla kaupataan nimittäin 13 dollarin hinnalla BlackBerry-matkapuhelimen näköistä vekotinta, joka on todellisuudessa pullo. Aivan samanlaiseen käyttöön myydään myös digikameraa ja kiikareita. Tämän koko paketin yhteishinta on 39,91 dollaria. Tuotteiden saatavuudesta Suomeen ei ole tietoa.