Reckless Love hyytävästä keikastaan: ”Pellit tuppaa hajoamaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hittiyhtye Reckless Love tekee parhaillaan läpimurtoa maailmalla. Äskettäin bändin taustalle kiinnitettiin manageri Seppo Vesterinen, joka on aiemmin luotsannut kansainvälisiksi jättimenestyjiksi Hanoi Rocks, HIM ja The Rasmus -yhtyeet.

Stara tapasi Reckless Loven keulahahmon äskettäin Rukalla, jossa yhtye esiintyi hyytävällä ulkokeikalla. Etelä-Suomessa nautittiin samaan aikaan jo useista plus-asteista, mutta Rukalla pyrytti lunta ja mittari oli asteen verran miinuksen puolella. Se ei kuitenkaan rokkareita haitannut. Yhtye on nimittäin esiintynyt paljon kylmemmässäkin paikassa.

– Kyllä näitä on nähty ennenkin. Me ollaan soitettu Kuopiossa mäkihypyn maailmancupin osakilpailussa vuonna 2005 viidentoista asteen pakkasessa. Tää oli helppoo vielä, Olli kertoi Staralle.

Rukalla bändin jäsenet yllättivät riisumalla paidat innosta hihkuvan yleisön edessä, joten ainakaan bändin jäseniä keväinen talvikeli ei haitannut. Tekniikan kanssa tilanne on kuitenkin toinen, jos pakkasta on tarpeeksi.

– Pystyy sitä soittaa, mutta ei se kovin hyvin vireessä pysy. Sit on sellaista ongelmaa rumpalilla, että symbalit eli pellit tuppaa hajoamaan, kun ne on vähän jäässä eikä ne jousta yhtään. Mut ei me mitään pienistä. Lippu korkealla ja me vedetään täysillä niin kuin aina, Olli totesi.