Tanssiva koira voitti Talent-kilpailun

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Musiikkimoguli Simon Cowellin luotsaama Britannian Talent-kilpailu on edennyt kotimaassaan jo kuudennelle tuotantokaudelleen. Kilpailusta on noussut julkisuuteen upeita kykyjä, kuten maailmanlaajuista suosiota niittänyt laulaja Susan Boyle.

Nyt kilpailu sai uuden voittajansa, kun tällä kertaa ensimmäisen paikan otti tanssiva koira Pudsey ja hänen emäntänsä Asleigh Butler. Tuomari Simon Cowell ylisti voittanutta koiraa, ja totesi Pudseyn olevan pian maailman kuuluisin koira. Parivaljakko kruunattiin voittajaksi lauantaina ohjelman finaalilähetyksessä.

18-vuotias koiran emäntä ja tämän lemmikki voittivat upeaäänisen oopperatähti Jonathan Antoinen ja tämän laulupartnerin Charlotte Jaconellin. Butler voitti kilpailusta 500.000 punnan eli 650.000 euron arvoisen rahapalkinnon. Parivaljakolle povataan menestystä Hollywoodissa asti, ja heidän upea finaaliesityksensä on nähtävissä myös verkkovideolla.