Uusi iPad ei olekaan 4G – Applen joutui poistamaan maininnan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin teknologiayhtiö Apple julkaisi taannoin huippusuositun iPad-laitteensa kolmannen version, jossa piti olla mukana myös 4G-yhteydet. Pian julkaisun jälkeen kuitenkin selvisi, että 4G ei todellisuudessa toimikaan esimerkiksi Suomen ja Australian verkoissa.

Sittemmin kävi ilmi, että 4G-yhteyttä ei saada myöskään monissa Yhdysvalloissa toimivissa verkoissa, joten väite 4G-yhteyksistä sai aikaan runsaasti kritiikkiä. Lopulta myös kuluttajaviranomaiset joutuivat puuttumaan yhtiön perusteettomiin väitteisiin.

Nyt Apple on viimein taipunut ja joutunut poistamaan laitteistaan maininnan huippunopeasta nettiyhteydestä, Cnet uutisoi. Monissa maissa laitteen mainosteksteissä 4G on nyt vaihtunut sanaan Cellular. Suomessa asiasta uutisoi IT-Viikko.