Tuottaja paljasti: ”Yökyläilyni Michael Jacksonin luona olivat villejä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vuoden 2009 kesällä traagisesti ja epäselvissä olosuhteissa menehtynyt poptähti Michael Jackson joutui kuoltuaan kohuväitteiden keskiöön, kun hänen turvamiehensä Matt Fiddes väitti olevansa poptähden lapsen, kymmenvuotiaan Prince Michael II:n eli Blanketin, biologinen isä.

Nyt musiikkituottaja Mark Ronson on antanut tietoa yökyläilyistään edesmenneen popin kuninkaan luona. Ronson vietti lapsena paljon aikaa Jacksonin kanssa, jossa parivaljakko vitsaili ja piti hauskaa yhdessä.

– Olin noin 12-vuotias ja hän oli silloin todella menestynyt. Yökyläilyni Jacksonin luona olivat villejä. Hän juoksi ympäri asuntoa kanssani kuin ylikasvanut lapsi, kertoo Mark Ronson Breaking News -sivustolle.

Tuottajan lapsuus oli täynnä erilaisia kohtaamisia tähtien kanssa. Eräs erikoinen sattumus tapahtui, kun musiikkilegenda Paul McCartney pelasti hänet lapsena hukkumasta. Ronson kertoi samaisessa haastattelussa McCartneyn palanneen asiaan vuosien jälkeen, kun hän teki yhteistyötä tuottajan kanssa.

Brittiläinen Ronson tunnetaan Grammy-palkittuna musiikkituottajana. Hän on perustanut oman levy-yhtiönsä Allido Recordsin. Vuonna 2003 mies julkaisi esikoisalbuminsa Here Comes the Fuzz. Hän on julkaissut yhteensä kolme albumia.