Soitteletko kännipuheluita? Et ole ainoa: ”En voi sille mitään”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Australialainen näyttelijä Adam Garcia on esiintynyt lukuisissa elokuvissa, mutta läpimurtoaan Hollywoodissa hän ei ole vielä tehnyt. Tähti tunnetaan muun muuassa Coyote Ugly –elokuvasta, jossa hän näytteli Kevin O’Donnelin roolihahmoa. Elokuva julkaistiin vuonna 2000.

Nyt 38-vuotias Adam Garcia paljasti haastattelussa soittelevansa naisille kännipuheluita. Tähden mukaan alkoholi nimittäin antaa hänelle rutkasti itseluottamusta, minkä takia hän päätyykin kertomaan naisille syvimmistä tunteistaan puhelimen välityksellä. Näyttelijä kertoi, että kännipuhelut voivat kuitenkin johtaa noloihin tilanteisiin.

– Soittelen paljon kännipuheluita! Tapailin äskettäin erästä tyttöä ja soittelin hänelle jatkuvasti juovuspäissäni. En vain voi sille mitään, Adam Garcia kertoi Closer-lehdelle.

Aussikomistus kertoi, että hän on pysynyt näyttelijätär Lindsay Lohanin hyvänä ystävänä jo vuosien ajan. Näyttelijä tähditti vuonna 2004 Lindsayn kanssa Teinidraamakuningattaren tunnustukset –elokuvaa ja he ystävystyivät kuvauksissa. Adam Garcia kertoi tapaavansa 25-vuotiaan Lindsay Lohanin aina, kun hän matkustaa Los Angelesiin.

Australian Wahroongassa syntynyt Adam Garcia aloitti näyttelijäuransa Hot Shoe Shuffle –musikaalissa, joka kiersi Australiaa kahden vuoden ajan. Sittemmin hän sai muun muuassa huippuroolin Saturday Night Fever –musikaalissa, jossa hän esitti miespääosaa. Garcian mukaan hän on fanittaa Arsenal-jalkapallojoukkuetta.