Reese Witherspoonin 13-vuotias tytär on ilmetty äitinsä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosikkinäyttelijä Reese Witherspoon avioitui taannoin Hollywood-agentti Jim Tothin kanssa. Pariskunnan uutisoitiin muutama viikko sitten odottavan ensimmäistä yhteistä lastaan. Oscar-palkitulla kaunottarella on ennestään kaksi lasta ex-aviomiehensä Ryan Philippen kanssa.

Nyt Reese Witherspoonin 13-vuotias Ava-tytär kuvattiin viettämässä aurinkoista päivää isänsä ja Deacon-pikkuveljensä kanssa Santa Monicassa. Mukana oli myös Ryan Philippen tyttöystävä Paulina Slagter. Tuoreimpien kuvien perusteella teini-ikää lähestyvästä Avasta on varttumassa huikea kaunotar, sillä tyttö on kuin ilmetty äitinsä.

Näyttelijät Reese Witherspoon ja Ryan Philippe olivat naimisissa seitsemän vuoden ajan. Pariskunnan avioliittoa pidettiin yhtenä Hollywoodin vahvimpana, ja avioerouutinen tulikin monille yllätyksenä. Sittemmin Reese deittaili muun muuassa Jake Gyllenhaalin kanssa, kun taas Ryanin käsipuolesta bongattiin 19-vuotias teinitähti Demi Lovato.