Carmen Electra on taas sinkkku

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Povipommi Carmen Electra tunnetaan kurviensa lisäksi myös lukuisista televisiosarjoista ja komediaelokuvista. Mallikaunotar on aikoinaan ollut myös The Pussycat Dolls –yhtyeen jäsen. Hän kokeili uraa myös musiikin parissa, mutta lopetti laulamisen debyyttialbuminsa flopattua rajusti.

Kaunotar kihlautui vuonna 2008 poikaystävänsä, rokkari Rob Pattinsonin kanssa. Nyt povipommia ihailevat miesfanit saavat iloisia uutisia, sillä Electra on kertonut eroavansa poikaystävästään. Läheisinä ystävinä säilynyt pariskunta asuu tosin edelleen saman katon alla.

Amerikkalainen Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, tuli tunnetuksi Playboy-lehden sivuilta, ja hän on sittemmin tehnyt uraa näyttelijänä useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Electran roolisuorituksia on nähty esimerkiksi elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch. Harva tietää, että ennen kuuluisuuttaan Electra oli muusikko Princen suojatti ja kokeili jonkin aikaa laulu-uraa tämän ohjauksessa.