Jennifer Lopezin toyboy-rakastaja paljasti: ”Se vain tapahtui”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian hyvinkin paljon nuoremman toyboyn Casper Smartin, jonka kanssa hän on kiertänyt aktiivisesti maailmaa muun muuassa rantalomien merkeissä.

Nyt 42-vuotiaan Jennifer Lopezin poikaystävä avautui pariskunnan suhteesta. Casper Smart kertoi muun muuassa ihailevansa rakastaan, koska hän on hyvä ja kaunis ihminen. 25-vuotiaan taustatanssijan mukaan heidän suhteensa oli useiden vuosien ajan ammattimainen, mutta avioeron jälkeen heidän kemiansa kohtasivat.

– Hän on kaunis nainen. Suhteemme oli ammattimainen pitkän ajan, mutta sitten se vain tapahtui. Kemiamme kohtasivat ja sitä vastaan ei voi taistella, Casper Smart kertoi E! Online -sivustolle.

Tanssijamies kertoi myös, että hän haluaa jossain vaiheessa lapsia ja perustaa perheen. Jennifer Lopezin kerrottiin äskettäin haaveilevan avioliitosta 18 vuotta nuoremman poikaystävänsä kanssa. Pariskunta on seurustellut marraskuusta lähtien.

Latinokaunotar nähdään tänä vuonna valkokankaalla elokuvassa What to Expect When You’re Expecting. Romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock. Elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 14. toukokuuta.