Charlize Theronin läpinäkyvä asu paljasti muodot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Etelä-Afrikassa varttunut näyttelijätär Charlize Theron palkittiin naispääosan Oscarilla vuonna 2004. Sen jälkeen Charlize varmisti paikkansa Hollywoodissa. Näyttelijätär nähdään valkokankaalla esimerkiksi Lumikki ja metsästäjä -elokuvassa Twilight-naistähti Kristen Stewartin rinnalla.

Charlize Theron erosi taannoin poikaystävästään Stuart Townsendistä yhdeksän vuoden yhteiselon jälkeen. Nyt 36-vuotias sinkkuna elävä kaunotar adoptoi sittemmin neljän kuukauden ikäisen Jackson-poikavauvan. Nyt adoptiolapsen äiti on esiintynyt Lumikki ja metsästäjä -elokuvansa ensi-iltajuhlissa Lontoossa poikkeuksellisen paljastavassa asussa. Läpinäkyvä asu nimittäin paljasti hänen rintansa.

Charlize Theron aloitti 16-vuotiaana mallintyöt Italiassa ja tanssi muun muuassa balettia. Hän joutui kuitenkin lopettamaan tanssiharrastuksensa polvivamman takia. 19-vuotiaana kaunotar muutti Los Angelesiin ja alkoi näyttelemään. Tähden tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa Monster – Aileen Wuornos, Hancock, Tie, Ansassa ja The Italian Job.