Denise van Outen ihastutti bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Televisiotähti ja laulaja Denise van Outen ei kuulu maailman seuratuimpien naistähtien joukkoon, mutta kotimaassaan Britanniassa neitokainen saa huomiota muun muuassa bikinikuviensa ja seurustelusuhteidensa merkeissä. Hänet tunnetaan muun muuassa The Big Breakfast –ohjelman juontajana.

Nyt vaalean kaunottaren Dubain rantalomalta on julkaistu kuvia verkossa. 37-vuotias Denise van Outen nähdään kuvissa vihreissä bikineissä, jotka imartelevat etenkin naisen rintavarustusta. Syntymäpäiviään pian viettävä näyttelijätär nautiskeli auringosta ja vesileikeistä aviomiehensä Lee Meadin kanssa. Katso kuvat tästä.

Britannian Essexissä syntynyt Denise van Outen sai vuonna 2007 suitsutusta Grazia-lehdeltä, kun hänen bikinivartalonsa äänestettiin maan halutuimmaksi. Näyttelijättären rakkauselämän kiemurat päätyvät usein brittilehtien otsikoihin. Televisiotähti on deittaillut muun muuassa rokkari Andy Millerin ja laulaja Jay Kayn kanssa. Hänellä on Betsy-tytär nykyisen aviomiehensä Lee Meadin kanssa.