Ihmiset luulivat poseeraavansa kameralle – kuvattiinkin videolle

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kuvaa ottaessa moni on varmasti joskus pistänyt vahingossa videokuvaustilan päälle kamerastaan. Kameran kuvahistoriaa selatessa voikin huomata hauskoja pätkiä, joissa ihmiset poseeraavat valokuvan sijaan videolla.

Nyt ohjaaja Dean Fleischer-Camp on julkaissut verkossa hulvattoman videon, jossa nähdään, miltä ihmiset näyttävät muutamaa sekuntia ennen valokuvan ottamista. Smile-nimisellä videolla ihmiset luulevat hymyilevänsä kameralle valokuvaa varten, mutta kamerassa onkin nauhoitus päällä.

Yli kaksi minuuttia kestävällä videolla on useita miehen uhreja, joiden kasvoilla nähdään kiusallisen pitkiä hymyjä. Ohjaajan erityisuhri on hänen kihlattunsa Jenny Slate, joka nähdään videolla useamman kerran. Videolla nähdään myös muun muuassa hauska pätkä eräästä miehestä, joka poseeraa aurinkolaseihin sonnustetun koiran vierellä sohvalla.