Sankari-isä hyppäsi liikkuvasta autosta lapsensa perään

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhemmat yrittävät yleensä parhaansa mukaan varjella lapsiaan kaikenlaisilta onnettomuuksilta, ja jos jotain pääsee kaikesta huolimatta tapahtumaan, nousevat primitiiviset vaistot esiin. Näin on nyt käynyt esimerkiksi Kiinassa, jossa perheenisä hyppäsi liikkuvasta autosta pelastaakseen lapsensa.

Kuva: YouTube

Valvontakameran videolla nähdään kuinka neljävuotias pikkutyttö putoaa autosta keskellä vilkasta risteystä. Vain sekunnin murto-osia lapsen jälkeen isä hyppää autosta pienokaisen perään ja pelasti hänet maasta hengenvaaralliselta paikalta.

Kuva: YouTube

Tyttö oli kiivennyt takapenkiltä etupenkille ja onnistui itse avaamaan oven, josta sen jälkeen putosi ulos. Perheen auto jatkoi kuvan ulottumattomiin ilman kuljettajaa. Videon tietojen mukaan auto osui risteyksen jälkeen jalkakäytävällä olevaan puuhun. Kukaan ei loukkaantunut.