Mitä Nälkäpeli-komistuksen kasvoille on tapahtunut? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suzanne Collinsin huippusuositun Nälkäpeli-kirjasarjan ensimmäinen elokuvaosa keräsi satojen miljoonien tulot avausviikonloppunaan. Yhdysvalloissa tieteiselokuva teki kautta aikojen kolmanneksi suurimman avaustuloksen, noin 155 miljoona dollaria.

Samalla elokuvan näyttelijät ovat nousseet supertähdiksi. Nyt Peeta Mellark -roolihahmoa elokuvassa näytellyt Josh Hutcherson on nähty Beverly Hillsissä kävelemässä laastaroidun nenän kanssa. Tähden ulkomuoto herätti välittömästi kysymykset kauneusoperaatioista. Teinikomistus on nyt vastannut uteluihin ja myöntänyt käyneensä operaatiossa.

– Olin juuri leikkauksessa, jossa korjattiin murtunut nenäni. Toipuminen on perseestä, kirjoitti Josh Hutcherson Twitter-blogiinsa.

Yhdysvaltojen Kentuckyssä varttunut Josh Hutcherson aloitti näyttelijäuransa 2000-luvun alussa. Hän sai uransa alkuvaiheilla pieniä rooleja muun muuassa televisiosarjoissa House Blend, Teho-osasto ja Line of Fire. Näyttelijä seurusteli taannoin Disney-kaunotar Vanessa Hudgensin kanssa, mutta pariskunta erosi lyhyen romanssin jälkeen. Tällä hetkellä teinitähti elää sinkkuna.