Ohhoh, herttuatar Kate Middleton shoppaili vaatteita alennusmyynnistä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Uutisoimme äskettäin Hollywoodin konservatiivisesta muotisuuntauksesta, joka ottaa mallia Cambridgen herttuattaren Kate Middletonin pukeutumisesta. Nuori herttuatar onkin noussut maailmanlaajuiseksi tyyli-ikoniksi kuninkaallisen avioliittonsa myötä.

Kaunotar on edustanut julkisesti huippusuunnittelijoiden vaatteissa, ja hänet on nähty mitä upeimmissa asuissa. Nyt on kuitenkin saatu todisteita siitä, ettei prinssi Williamin tuore puoliso ole turhan nirso vaatteidensa suhteen. Herttuatar nähtiin nimittäin shoppailemassa lontoolaisen vaatekaupan aletuotteita.

– Hän poimi mukaansa sinisen aletopin French Connection -kaupasta, kertoo silminnäkijä Us Weekly -lehdelle.

Toppi maksoi kaunottarelle 49 puntaa eli 64 euroa. 30-vuotias kuninkaallinen on nähty aiemminkin ostamassa vaatteita halvoin hinnoin. Middletonin tiedetään suosivan sisarensa Pippan tavoin Zara -vaateliikkeen muotia. Herttuatar poistui taannoin myös huokeahintaisesta Missoni-vaateliikkeestä useiden kassien kanssa.

Catherine “Kate” Middleton avioitui prinssi Williamin kanssa 29. huhtikuuta 2011. Pariskunnan kuninkaallisia häitä katsoi noin kaksi miljardia ihmistä. Näyttävien häiden todellinen uutispommi oli kuitenkin Kate Middletonin siskon Pippa Middletonin esiintyminen isosiskonsa kaasona. Valkoiseen ihoanuolevaan kaasonpukuun sonnustautunut Pippa nousi samantien supertähdeksi.