Kris Jennerin Botoxit pieleen – tuloksena turbohuulet

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperheen emäntä Kris Jenner tunnetaan muun muuassa manageriurastaan ja muotibisneksistään. Seurapiirijulkkis on myös kokeillut siipiään kirjailijana ja hän julkaisi omaelämäkertansa viime vuonna.

Kuva: E!, Keeping Up With The Kardashians

Nyt 56-vuotias realitymamma on shokeerannut perheensä ja faninsa, kun Rikkaat Kardashianit -sarjan uusimman tuotantokauden trailerissa nähtiin naisen kokema erikoinen muodonmuutos. Videon pysäytyskuvasta näkyy, miten kaunottaren huulet ovat saaneet huomattavasti täytettä sitten viime näkemän. Vielä ei tiedetä onko kyse epäonnistuneen Botox-operaation tuloksesta vai jekuttiko Jenner kenties lapsiaan.

Kuva: E!, Keeping Up With The Kardashians

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo seitsemän tuotantokauden verran. Sarjan tuottajana toimii muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.