Popkaunotar kävi suuleikkauksessa – säntäsi heti kiertueelle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen poptähti Leann Rimes julkaisi ensimmisen levynsä jo 11-vuotiaana. Hän on myynyt urallaan yhteensä jo yli 20 miljoonaa albumia. Taannoin laulajan kuihtunut olemus herätti huomiota julkisuudessa.

Nyt LeAnn Rimes on aloittamassa uutta kiertuettaan, vaikka laulajan terveydentila ei ole siihen paras mahdollinen. Rimes nimittäin kävi äskettäin läpi kivuliaan suuleikkauksen, jonka jälkeisiä päiviä tähti kuvasi elämänsä tuskaisimmiksi. 29-vuotias tähti lähti kuitenkin kiertueelle jo pari päivää leikkauksen jälkeen.

– Turvotus paranee, mutta kipu on edelleen hirveä. Olen matkalla New Jerseyhyn, en malta odottaa fanieni näkemistä, kirjoitti Leann Rimes Twitter-blogiinsa.

Rimes meni vuonna 2002 naimisiin Dean Shemeretin kanssa. Pariskunta ilmoitti kesällä 2009 olevansa asumuserossa. Rimes löysi elämäänsä uuden rakkauden, kun hänen ja näyttelijä Eddie Cibrianin suhde paljastui. Cibrian erosi vaimostaan kantrilaulajan takia. Rimesin ulkomuoto muuttui hänen tavattuaan Cibrianin, ja pian sen jälkeen hän herätti faniensa huolen laihtumalla huomattavasti.