Perhe heräsi meteliin keskellä yötä – Lexus löytyi uima-altaasta

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomenkin televisiokanavilla nähdään If-vakuutusyhtiön mainos, jossa nainen ajaa punaisen autonsa uima-altaaseen. Onnettomuuden jälkeen nainen saa nopeasti autonsa vedestä, kun hänen eteensä ilmestyy Stevie Wonderin Don’t You Worry About a Thing -kappaletta laulava mies.

Nyt samainen yhtye laulajineen ei ollut kuitenkaan pelastamassa erään miehen Lexus-merkkistä autoa, joka päätyi amerikkalaisen perheen uima-altaaseen keskellä yötä. Kaliforniassa asuva Diazin perhe heräsi viikonloppuna keskellä yötä, kun he kuulivat takapihaltaan kovaa mekkalaa.

Kuva: YouTube, ABC News

Perhe saikin kokea melkoisen näyn, kun he löysivät hopean Lexus-auton uima-altaansa pohjasta. La Puentessa asuvan perheen mukaan lähistöllä hurjastelee paljon autoja, ja he ovat muun muuassa tehneet poliisille ilmoituksia kaahailijoista jo useamman kerran.

– Olemme aina vitsailleet siitä, että joku kaahaaja ajaa vielä joskus uima-altaaseemme. Meidän kotiamme ympäröivään betoniseinään on törmätty aiemminkin, Janelle Diaz kertoi Agencies-uutistoimiston mukaan.

Poliisit syyttävät nyt 40-vuotiasta Modesto Cabral -nimistä miestä rattijuopumuksesta. Betoniseinän läpi uima-altaaseen ajanut mies joutuu myös korvaamaan onnettomuudesta aiheutuneet tuhot. Rattijuopolle kertyy maksettavaksi 10.000 dollaria, eli noin 8.000 euroa.