Micaela Schäfer estottomana punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on odotettu kovasti uuden Men In Black -elokuvan saapumista valkokankaille. Nyt leffa on viimein saanut ensi-iltaansa, kun sitä juhlittiin näyttävästi Berliinissä. Paikalla olivat luonnollisesti myös elokuvan tähdet, mutta yksi paikallisista vieraista varasti kuitenkin heidän show’nsa.

Saksalainen julkkiskaunotar Micaela Schäfer suorastaan loukkasi tapahtuman järjestäjiä saapumalla World Arenalla järjestettyjen julkkisjuhlien punaiselle matolle riettaassa asussa, jolle olisi voinut antaa jopa K18-merkinnän. Asu nimittäin käytännössä paljasti neitokaisen massiiviset silikonirinnat ilman, että muotoja oli edes verhottu harsoihin tai muuhun vastaavaan.

Micaela Schäfer tunnetaan Saksassa yleisjulkkiksena, joka toimii muun muassa tiskijukkana DJane -nimellä. Lisäksi hän käyttää taiteilijanimiä Miss Venus ja Miss Maxim. Micaela Schäfer osallistui vuonna 2006 Huippumalli haussa -ohjelman saksalaisen version ensimmäiselle tuotantokaudelle ja sijoittui kahdeksanneksi. Hän on lisäksi osallistunut Big Brother -ohjelmaan ja poseerannut urallaan useita kertoja myös nakukuvissa esimerkiksi Playboy ja FHM -lehtien sivuilla.