Näyttelijä kuin kreikkalainen patsas – uskomaton sixpack kääntää katseet

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen näyttelijä Ricky Whittle tunnetaan mallitöidensä lisäksi muun muuassa Hollyoaks-saippuaoopperasarjasta. Komistus on noussut etenkin brittinaisten suosioon ulkonäkönsä ja treenatun vartalonsa myötä. Hän on tehnyt muun muuassa miesmallin töitä Reebok-urheilumerkille.

Nyt uskomattomaan kuntoon itsensä treenannut Ricky Whittle kuvattiin juoksulenkillä Los Angelesissa. 30-vuotias näyttelijä juoksi rantahiekalla paljain jaloin pinkeissä shortseissa. Etenkin naispuoliset ohikulkijat saivat ihastella lihaksikasta näkyä, sillä tähden ylävartalo on kuin kreikkalainen patsas silmiinpistävine vatsalihaksineen.

Ricky Whittle näytteli Hollyoaks-televisiossarjassa Calvin Valentine -roolihahmoa, joka kirjoitettiin vuonna 2010 ulos sarjasta. Brittitähti on kuitenkin esiintynyt lukuisissa muissa televisiosarjoissa kuten The Weakest Link ja Holby City. Ricky Whittle kilpaili taannoin BBC-televisiokanavan suositussa Strictly Come Dancing -tanssikilpailussa.