Rita Ora vilautti jalkoväliä noustessaan autosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen laulajatar Rita Ora on niittänyt viime aikoina suosiota uudella R.I.P. -musiikkivideollaan. Britannian Rihannaksikin tituleerattu nainen kuuluu r&b-musiikin nouseviin tähtiin. Äskettäin kurvikas kaunotar esitteli timmejä pakaroitaan lontoolaisella homoklubilla.

Nyt Rita Ora on liittynyt niiden tähtien joukkoon, joiden asuvalinta ei mene aivan nappiin. Äskettäin R.I.P. -singlensa julkaissut neitokainen kuvattiin nyt juhlimassa Ritan ensimmäistä listaykköstä Lontoossa yhdessä Rob Kardashianin kanssa. Ystävykset poistuivat Mist-yökerhosta, ja samalla Ritan niukka asu tuli paljastaneeksi hieman turhankin paljon.

Vaaleahiuksisen r&b-lupauksen ura lähti nousukiitoon, kun musiikkimoguli Jay-Z signeerasi laulajan Roc Nation-levymerkilleen. Ora on sittemmin esiintynyt Craig Davidin, Draken, Jay-Z:n ja Tinchy Stryderin musiikkivideoilla. Laulajatar pyrki vuonna 2009 Euroviisuihin edustamaan Britanniaa, mutta vetäytyi kilpailuista, koska ei uskonut olevansa valmis. Oran huhutaan deittailevan paraikaa räppäri Drakea, mutta nainen on kiistänyt romanssihuhut perättöminä.