Rita Ora vilautti jalkoväliä noustessaan autosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen laulajatar Rita Ora on niittänyt viime aikoina suosiota uudella R.I.P. -musiikkivideollaan. Britannian Rihannaksikin tituleerattu nainen kuuluu r&b-musiikin nouseviin tähtiin. Äskettäin kurvikas kaunotar esitteli timmejä pakaroitaan lontoolaisella homoklubilla.

Nyt Rita Ora on liittynyt niiden tähtien joukkoon, joiden asuvalinta ei mene aivan nappiin. Äskettäin R.I.P. -singlensa julkaissut neitokainen kuvattiin nyt juhlimassa Ritan ensimmäistä listaykköstä Lontoossa yhdessä Rob Kardashianin kanssa. Ystävykset poistuivat Mist-yökerhosta, ja samalla Ritan niukka asu tuli paljastaneeksi hieman turhankin paljon.

Vaaleahiuksisen r&b-lupauksen ura lähti nousukiitoon, kun musiikkimoguli Jay-Z signeerasi laulajan Roc Nation-levymerkilleen. Ora on sittemmin esiintynyt Craig Davidin, Draken, Jay-Z:n ja Tinchy Stryderin musiikkivideoilla. Laulajatar pyrki vuonna 2009 Euroviisuihin edustamaan Britanniaa, mutta vetäytyi kilpailuista, koska ei uskonut olevansa valmis. Oran huhutaan deittailevan paraikaa räppäri Drakea, mutta nainen on kiistänyt romanssihuhut perättöminä.

Uusimmat