Salkkarit-elokuvan työnimeksi ”Ei maata näkyvissä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen elokuvamaailma elää nyt kukoistuskauttaan, kun Iron Sky on osoittautunut menestykseksi maailmalla ja tuottanut jo miljoonien lipputulot. Taannoin MTV3 uutisoi, että kotimaiselle elokuvakentälle on tulossa toinenkin mielenkiintoinen uutuus.

Salatut elämät -televisiosarjasta ollaan nimittäin tekemässä elokuvaa, jolle Suomen elokuvasäätiö myönsi tukea 200.000 euroa. Tänään elokuvasta saatiin lisätietoja. Työnimellä Ei maata näkyvissä kulkevassa elokuvassa sarjasta tutut hahmot lähtevät risteilylle, joka muuttuu painajaiseksi.

Elokuvan rooleissa nähdään ainakin Sara Säkkinen, Mikko Parikka, Venla Savikuja, Markku Pulli ja Tero Tiittanen. Ohjaaja Marko Äijö paljasti taannoin MTV3 Viihdeuutisille, että tulossa on tunne-elämää teatterissa ravisuttava elokuva. Kuvaukset alkavat kesäkuussa ja ensi-ilta nähdään tällä tietoa joulukuussa.