67-vuotias mies kuoli strippiklubilla – nautti viimeiset hetkensä sylitansseista

Ohhoh! · Neea Jokinen

Strippiklubien asiakkaita ovat yleensä miehet, jotka tarjoavat huimia summia vähäpukeisille naisille sylitansseista. Esimerkiksi laulajatähti Chris Brown tuhlasi taannoin 15.000 dollaria strippareihin, jotka muun muuassa vilauttelivat tähdelle paljasta pintaa.

Nyt Yhdysvaltojen Texasissa on tullut ilmi kuolintapaus, jossa 67-vuotiaan miehen kerrotaan menehtyneen strippiklubilla. Robert Gene White -niminen mies oli ollut nauttimassa viikonloppuna vähäpukeisten tanssijanaisten seurasta Red Parrot -strippiklubilla.

Strippiklubin managerin mukaan iäkäs mies oli saanut muun muuassa sylitansseja strippaajilta. Stripparit järkyttyivät sylitanssien jälkeen maksua pyytäessään, kun mies ei vastannut heille ja näytti menettäneen tajuntansa. Työntekijät yrittivät elvyttää miestä, mutta hänet todettiin kuolleeksi paikallisessa sairaalassa. The Daily Mail -sivuston mukaan strippiklubilla ollut mies kuoli luonnollisista syistä.