Julkkisnaiset rajussa sodassa – exä uhkasi tappaa poptähden

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäkomistuksen katkera exä raivona: ”Olin varma, että tapan hänet”

Poptähti LeAnn Rimes nousi viime vuonna otsikoihin suhdekiemuroidensa ja silikonirintojensa merkeissä. Laulaja meni naimisiin näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa, kun molemmat tähdet olivat tahoillaan naimisissa. Tapauksesta syntyi sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa.

Nyt näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin entinen vaimo Brandi Glanville on kertonut haastattelussa harkinneensa 29-vuotiaan LeAnn Rimesin tappamista. Brandi Glanvillen mukaan hän ei voinut nimittäin sietää sitä, että hänen miehensä uusi tyttöystävä koski heidän lapsiinsa. Äitipuolen rooliin astunut LeAnn Rimes oli puolestaan harkinnut lähestymiskieltoa aviomiehensä entiselle vaimolleen.

– Muistan, kuinka kävelin poikieni jalkapalloharjoituksiin, ja siellä LeAnn piteli lastani sylissään. Vereni kiehui ja olin varma siitä, että tapan hänet. Ajattelin satuttavani häntä fyysisesti, Brandi Glanville kertoi Australian NW-lehdelle.

Sittemmin naiskaunottaret sopivat riitansa ja he tulevatkin nykyisin hyvin toimeen. LeAnn Rimes ja Eddie Cibrian tapasivat toisensa Lifetime-elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Pariskunta aloitti salasuhteen, joka johti molempien avioeroihin. Grammy-palkittu laulaja oli naimisissa taustatanssijansa Dean Sheremetin kanssa. Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta tunnetulla Cibrianilla on kaksi lasta edellisestä avioliitostaan.