Poliisi otti kiinni rocktähden – vietiin suoraan vankilaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen rock-bändi OneRepublic tunnetaan tuottaja-räppäri Timbalandin kanssa tehdystä duetosta Apologize. Yhtyeen esikoisalbumi julkaistiin vuonna 2007. Nyt bändin rumpali Eddie Fisher on pidätetty kotikaupungissaan Denverissä.

38-vuotias mies otettin kiinni varhain tiistaiaamuna. Fisheriä epäillään pahoinpitelystä, kotirauhan rikkomisesta ja yksityisen omaisuuden tuhoamisesta. Rokkaria pidetään tällä hetkellä Denverin vankilassa ja hänen on määrä mennä oikeuden eteen keskiviikkona, uutisoi OMG! Yahoo -sivusto.

OneRepublic perustettiin vuonna 2002 Coloradossa Yhdysvalloissa. Yhtyeen uusin albumi Waking Up julkaistiin marraskuussa 2008. Bändi työstää parhaillaan kolmatta studioalbumiaan. Yhtyeen uusi kappale Life in Color kuultiin tänä vuonna Ralph Lauren -brändin hajuvesimainoksessa. Rock-bändi on kertonut aiemmin suurimmiksi musiikillisiksi vaikutteikseen The Beatles- ja U2 -yhtyeet.