Imogen Thomas riisui – ja julkaisi kuvan netissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Walesialainen glamour-malli ja televisiopersoona Imogen Thomas nousi taannoin viihdelehtien otsikoihin paljastettuaan salasuhteensa huippufutari Ryan Giggsiin. Sosiaalinen media onkin riepotellut 29-vuotiasta Thomasia ja nimitellyt häntä kodinrikkojaksi.

Nyt mallikaunotar julkaisi Twitter-blogissaan rohkean kuvan, jossa hän poseeraa rintaliiveihin ja trikoohousuihin pukeutuneena. Imogen Thomas pitää kuvassa kädessään herkkuleivosta, jonka hän on ansainnut kuvatekstin mukaan ahkeran työnteon vuoksi.

– Tässä teille rakkaani. Olen työskennellyt niin paljon, että ansaitsen herkkua, Imogen Thomas kirjoitti Twitterissä.

Imogen Thomasin Twitter-blogia seuraa nykyisin yli 300.000 fania. Neitokainen julkaiseekin aika ajoin rohkeita otoksia blogiinsa ihailijoidensa nähtäväksi. Hän kertoi taannoin aloittaneensa tiukan kuntokuurin, koska hän haluaa vatsalihaksensa näkyviin. Kaunotar on kertonut, että hän on saanut litistettyä vatsaansa bikram-joogalla.