Kamelinvarvas jalkovälissä? Tämä tuote auttaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monilla julkkisnaisilla nähdään silloin tällöin paljastava yksityiskohta pukeutumisessa, jos naiset ovat vahingossa laittaneet päälleen liian tiukat housut. Mariah Carey, Nicole ”Coco” Austin, Megan Fox ja Reese Witherspoon ovat muiden muassa kokeneet tämän kamelinvarpaaksi nimetyn efektin, kun housut painuvat paljastavasti liian syvälle naisen alapäähän.

Nyt tähän tuttuun ongelmaan on keksitty ratkaisu, sillä Camelflage-niminen yritys myy erikoisvalmisteisia pikkuhousuja, joiden muotoilu estää kamelinvarpaan muodostumisen. Housut saavat toppauksensa vuoksi naisen alapään näyttämään sileältä kireidenkin housujen läpi. Housuja myydään stringeinä ja tavallisina alushousuina.

Sivusto mainostaa housuja mukavuutta ja itsevarmuutta antaviksi, kun käyttäjän ei tarvitse miettiä mitä omat housut paljastavat. Kamelinvarpaan peittäviä stringejä kaupitellaan Camelflage-sivustolla 20 dollarin eli noin 16 euron hintaan. Peittävämmät alushousut maksavat sivustolla sen sijaan 40 dollaria eli noin 33 euroa.