Leffasivusto IMDB sivalsi rajusti Kimiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka maailman seuratuimpiin julkkiksiin nykyisin lukeutuva Kim Kardashian sivalsi solarium-äitiä Twitter-viestissään. Nyt Kim on kuitenkin itse joutunut rajun sivalluksen kohteeksi arvovaltaisesta suunnasta.

Kim Kardahian tuli alunperin tunnetuksi alastonkuvistaan ja kotipornovideostaan, mutta on sittemmin onnistunut saavuttamaan valtavan omaisuuden ja suuren julkkisstatuksen. Räppäri Kanye Westin kanssa nykyisin seurusteleva Kardashian ja hänen menestyksensä ärsyttää monia. Eräs sellainen henkilö, John C. Hopwood, kirjoitti Kimin esittelyn suositulle Internet Movie Database -sivustolle.

IMDB-sivustolla Kimin esittelyssä nimittäin avauduttiin hieman keskimääräistä enemmän supertähden taustasta ja noususta julkisuuteen. Esittelyssä todettiin Kimin olevan ”leimallinen esimerkki amerikkalaisen kulttuurin pinnallisuudesta” ja ”nousseen julkkikseksi seksivideon avulla Paris Hiltonin tavoin” ja käyttäneen sen jälkeen julkisuutta häikäilemättömästi hyväkseen. Sittemmin Kimin profiili on siivottu ja näyttää nykyisin tältä.

31-vuotias Kim Kardashian kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella. Äskettäin perhe teki 40 miljoonan dollarin sopimuksen televisio-ohjelmansa jatkosta.