Kirkon homovastainen kyltti suututti – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa kohistiin aiemmin tässä kuussa, kun maan presidentti Barack Obama kertoi kannattavansa homoliittoja. Sittemmin myös muun muuassa räppäri Jay-Z kertoi tukevansa homoseksuaalien välisiä avioliittoja.

Nyt verkossa on julkaistu kuva erään homovastaisen kirkon pihalle pystytetystä mainoksesta. Mainoksessa St. Francis Xavier -kirkko julistaa vastustavansa homoliittoja, sillä heidän mielestään miesten tulisi olla keskenään vain kavereita.

Kyltistä raivostunut ohikulkija päättikin lieventää kirkon jyrkkää mielipidettä kiinnittämällä kirkon pihan aitaan paperilapun. Nainen nimittäin kirjoitti paperilappuun tekstin, jossa hän toivottaa tervetulleeksi kaikki ihmiset asuinalueen yhteisöön. Lisäksi nainen kirjoitti, että ihmisten tulisi levittää ympärilleen rakkautta, eikä vihaa.

– Näin tämän kyltin työmatkallani ja järkytyin. Toin kyltin viereen kauniin ilmapallon ja kirjoittamani tekstin. Maailman tulee olla suvaitsevampi! Nainen kirjoitti Facebookin Wipe Out Homophobia -yhteisössä.