Onko naisesi huono sängyssä? Näin paljastat sen hänelle

Lifestyle · Neea Jokinen

Moni mies voi pitää huonona seksikumppanina naista, joka makaa seksin aikana tylsässä ja liikkumattomassa lahna-asennossa. Kaikki miehet eivät kuitenkaan uskalla puhua naiselleen tämän surkeista rakastelutaidoista.

Nyt Askmen-sivusto on julkaissut miehille vinkkejä, joiden avulla he pystyvät viestimään naiselle tämän huonoista seksitaidoista. Jos mies ei halua muhinoida surkean seksikumppaninsa kanssa, niin hän voi esimerkiksi huijata olevansa sairas.

Seksiä karttavan miehen kannattaa esimerkiksi ravata vessassa ennen nukkumaanmenoa ja tehdä oksennukselta kuulostavia ääniä wc-tiloissa. Seksihimoinen nainen jättää nimittäin mielellään muhinoinnin väliin, jos mies vaikuttaa sairaalta.

Miehen kannattaa käyttää ovelaa lähestymistapaa, jos hän haluaa puhua naisen heikoista rakastelutaidoista. Mies voi kysyä naiselta, haluaako tämä esimerkiksi kokeilla jotain uusia asentoja intiimipuuhien aikana. Nainen nimittäin saattaa alkaa pohtimaan omaa panostaan, kun mies ehdottelee uusien asentojen kokeilemista.

Sivuston mukaan mies voi viestiä naiselle tyytymättömyyttään jättämällä esimerkiksi pornolehtensä seksikumppaninsa näkyville. Nainen nimittäin miettii varmasti seksitaitojaan, jos hän huomaa miehensä masturboivan yksikseen. Mies voi myös tehostaa naisen seksi-innokkuutta ostamalla hänelle sarjakortin tankotanssitunneille.

Mies voi kokeilla myös hieman julmempaa lähestymistapaa viestiäkseen naiselle seksielämän kankeudesta. Miehen kannattaa esimerkiksi ostaa naiselleen yhtä vaatekokoa liian pieni vaate ja antaa se seksikumppanilleen lahjaksi. Nainen voi nimittäin tuntea olonsa hieman noloksi, kun hän tajuaa miehen luulleen häntä pienikokoisemmaksi. Miehen tekemä nolo ”erehdys” voi innostaa naista esimerkiksi jumppaamaan, joka puolestaan voi luoda uusia tuulia seksielämään.