Millie Mackintosh esitteli erikoiset bikinininsä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Made in Chelsea -realitysarjan naistähti Millie Mackintosh tunnetaan kotimaassaan Britanniassa muun muuassa meikkitaiteilijana, mutta Suomessa hän ei ole vielä tunnettu julkkis. Näyttävä kaunotar saa usein palstatilaa maansa viihdelehdissä lähinnä paljastavien asuvalintojensa merkeissä.

Kuva: Twitter

Nyt 22-vuotias Millie Mackintosh on julkaissut Twitter-blogissaan kuvan timmistä bikinivartalostaan. Hoikka neitokainen nähdään nettikuvassa mustaan uima-asuun pukeutuneena. Realitytähti näyttää treenanneen itsensä jo kesäkuntoon, sillä hänen vatsansa on yhtä litteä kuin pyykkilauta.

Camilla ”Millie” Mackintosh työskentelee Glamour-lehden meikkiasiantuntijana. Neitokainen äänestettiin äskettäin FHM-lehdessä maailman 15. seksikkäimmäksi naiseksi. Hän esiintyy Made in Chelsea -realityohjelmassa, joka muistuttaa hyvin paljon suosittua The Only Way Is Essex -saippusarjaa. Lontoon alueella kuvattavassa sarjassa kuvataan useiden nuorien vauhdikasta elämää.