Perheenäiti jumissa autossa kolme päivää – limonadi pelasti hengen

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla tulee ilmi aika ajoin melkoisia selviytymistarinoita, joissa ihmiset ovat pysyneet hengissä useiden päivien ajan ilman ruokaa. Nyt erään amerikkalaisen naisen uutisoitiin selviytyneen rajusta auto-onnettomuudesta limonadin ansiosta.

Kahden lapsen äiti Veronica McFoy menetti autonsa hallinnan ja päätyi tiheään metsään lukuisten törmäysten jälkeen. 41-vuotiaan naisen kylkiluut, rintalasta ja selkäranka murtui rytäkässä. Hän ei uskaltanut poistua pakettiautostaan murtumien takia, joten hän päätti odottaa avun tuloa.

Naisen auto oli kuitenkin ajautunut niin kauas tien varrelta, että avun tulo kesti kolme päivää. Veronic McFoy selvisi kolme päivää kestäneestä koettelemuksestaan juomalla limonadia ja sadevettä. Virginiassa asuva nainen oli varma siitä, ettei hän tule selviytymään onnettomuudesta.

– Tulin niin janoiseksi, että jouduin keskittymään sen hillitsemiseen. Olin pahasti loukkaantunut ja selkääni sattui niin paljon, etten tiennyt mitä tehdä. Sain välillä juotua sadevettä, perheenäiti kertoi CBS-kanavalle.

Nainen päätti kuitenkin tehdä ratkaisun kolmantena päivänä ja rikkoa autonsa ikkunan pakettiautosta löytyneen rautaputken avulla. Hän ryömi autonsa luota pitkän matkan tien reunalle ja alkoi huutamaan apua. Lopulta hänet löydettiin makaamassa tiellä, minkä jälkeen hänet kuljetettiin Morgantownin kaupungin Ruby Memorial -sairaalaan.