Teini-ikäinen murtovaras unohti KOTILÄKSYT rikospaikalle!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Monet rikolliset ovat jääneet kiinni rötöksistään, kun he ovat esimerkiksi unohtaneet henkilökohtaista omaisuuttaan rikospaikalle. Nyt Yhdysvaltojen Oremin kaupungin poliisi ei tarvinnut Sherlock Holmesin apua erään murtovarkaan henkilöllisyyden selvittämiseksi.

Poliisit saivat nimittäin selville erään teini-ikäisen murtovarkaan henkilöllisyyden, koska teinipoika oli pudottanut koulureppunsa rikospaikalle. Koulurepusta löytyi muun muuassa teinipojan USB-muistitikku, josta löytyi hänen kotiläksynsä.

Teinipoika oli murtautunut 75-vuotiaiden vanhusten kotiin. Iäkäs mies oli herännyt yöllä kolisevaan ääneen, ja hän löysi teinipojan varkauspuuhissa työhuoneestaan. Nuori murtovaras löi miestä ja juoksi karkuun rikospaikalta. Pakoon päässyt teinipoika unohti kuitenkin kiireessä koulureppunsa vanhusten kotiin.

– Monet rikolliset on saatu kiinni siten, että rikospaikalta on löydetty heidän henkilökohtaisia tavaroitaan. Varkaat juoksevat nopeasti teon jälkeen karkuun ja unohtavat tavaroitaan, poliisi Craig Martinez kertoi The Daily Mail -sivustolle.

Oremin kaupungissa asuva Dallas Naljahih oli nauttinut murtovarkauden jälkeen rutkasti alkoholia, sillä poliisi löysi hänet sammuneena kotoaan. 18-vuotiaan pojan talosta löytyi muun muuassa vanhuksilta varastettu kamera. Teinipoikaa syytetään nyt useista rikoksista, kuten murtovarkaudesta, pahoinpitelystä ja huumevälineiden hallussapidosta.