Erikoinen työpaikkailmoitus: ”Työtä tarjolla kuumille teinipojille”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa kouluissa vietetään vuosittain teinielokuvistakin kuuluisia promeja eli päättäjäistansseja. Monelle nuorelle nuo korkokenkien, smokkien ja upeiden juhlapukujen täyttämät tanssiaiset voivat kuitenkin aiheuttaa stressiä, jos ei esimerkiksi löydä itselleen tanssiparia ennen juhlapäivää.

Nyt erään amerikkalaisen perheenäidin uutisoitiin etsineen tyttärelleen ja tämän ystäville tanssipareja koulun juhliin työnhakupalvelusta. Seattlessa asuva nainen oli julkaissut työnhakupalvelussa ilmoituksen, jossa hän kertoi etsivänsä ”kuumia 17 – 19 -vuotiaita teinipoikia” tyttöjen tanssipareiksi.

Ilmoituksessa perheenäiti kertoi maksavansa teinipojille palkkioksi kavaljeerityöstä 350 dollaria, eli noin 280 euroa. Naisen tekemässä ilmoituksessa kerrottiin, että tanssiaispariksi palkatun teinipojan tulisi olla tytön kanssa seitsemän tunnin ajan.

Lisäksi työkuvaan kuului muun muuassa istua limusiinin kyydissä, syödä juhlaillallista ja osallistua koulun tanssiaisiin. Nainen pyysi ilmoituksessa kriteerit täyttävien teinipoikien lähettävän hänelle valokuvansa. Erikoinen työnhakuilmoitus poistettiin pian sen julkaisemisen jälkeen Craigslist-sivustolta.

– Jos olet yli 180 senttimetriä pitkä, hyvännäköinen, treenatussa kunnossa ja menevä, niin lähetä minulle kuvasi mahdollisimman nopeasti, naisen kirjoittamassa ilmoituksessa luki KCPQ-televisiokanavan mukaan.