Räppäri myy ökykartanonsa – ex-vaimo kodittomaksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen Grammy-palkittu poptähti Usher on myynyt kansainvälisesti yli 42 miljoonaa albumia. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muuassa Yeah, Burn, Dj Got Us Fallin’ In Love ja More. Laulaja on kokeillut siipiään myös näyttelijänä.

Nyt 33-vuotiaan räppärin uutisoitiin harkitsevan Atlantassa sijaitsevan ökykartanonsa myymistä. TMZ-sivuston mukaan Usherin entinen Tameka-vaimo asuu kyseisessä kodissa, joten myymisen jälkeen räppärin ex-vaimo jäisi kodittomaksi.

Pariskunta selvittää parhaillaan avioeron jälkeisiä rahakiistojaan oikeudessa. Avioehdon mukaan Usher saa myydä talon, mutta hänen täytyy antaa entiselle vaimolleen 60 päivää aikaa etsiä katto pään päälle. Usher ei halua auttaa entistä vaimoaan etsimään uutta kotia, koska hän on lähteiden mukaan maksanut jo tarpeeksi 40-vuotiaan Tamekan menoja.

Laulaja kosi stylistina työskentelevää Tamekaa vuonna 2007 ja pariskunta avioitui samana vuonna. Heillä on kaksi yhteistä poikaa, neljävuotias Usher Raymond V ja kolmevuotiasi Naviyd Ely Raymond. Poptähti haki avioeroa vuonna 2009 ja kertoi samalla julkisuuteen olleensa asumuserossa vaimonsa kanssa jo vuodesta 2008 asti.

Usher huomasi laulutaitonsa yhdeksänvuotiaana, kun hän liittyi nuorten kirkkokuoroon äitinsä kehotuksesta. Hän muuttikin pian perheensä kanssa Atlantaan toteuttaakseen unelmansa laulajana. Poptähti tunnetaan myös bisnesmiehenä, sillä hän omistaa muun muuassa osan Cleveland Cavaliers -koripallojoukkueesta. Supertähti otti myös taannoin suojatikseen teinisensaatio Justin Bieberin, jonka hän tapasi sattumalta erään levy-yhtiön edustalla.