93-vuotias joogamummo ihmetyttää maailmalla

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joogaa pidetään lajina, jota harjoittamalla ihmisen terveys paranee huomattavasti. Nyt eräs mummo on todistanut tämän, sillä joogan ansiosta nainen on elämänsä kunnossa 93-vuotiaana.

YouTube-video näyttää materiaalia elävästä sensaatiosta, joka vielä edelleenkin pitää joogatunteja oppilailleen. Tao Porchon-Lynch -niminen nainen on nimetty Guinnessin ennätysten kirjaan maailman vanhimmaksi joogaopettajaksi. Nainen on opettanut joogaa 61 vuotta, eikä aio lopettaa sitä aivan lähiaikoina.

– Lonkkaleikkauksen jälkeen lääkäri kertoi minulle, etten voisi sen jälkeen tehdä enää samoja asioita kuin ennen. En kuitenkaan uskonut siihen. Aion opettaa joogaa niin kauan kuin hengitän, kertoo Tao Porchon-Lynch videolla.