Audrina Patridge lomaili Meksikossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitykaunotar Audrina Patridgen rinnat olivat taannoin usein otsikoissa, sillä niiden silikonit olivat erittäin luonnottoman näköiset. Viime vuonna julkkistähti kävi viimein korjaamassa tilannetta leikkauksessa.

Nyt Audrina Patridge on kuvattu nauttimassa aurinkoisesta lomastaan Meksikon. Julkkisten suosiman Cabon rannalla neitokainen keikisteli tietenkin bikineissä yhdessä poikaystävänsä, BMX-pyöräilijä Corey Bohanin kanssa. Viime viikolla hän juhli synttäreitään samaisen hotellin uima-altaalla.

27-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.