Aviomies ei suvaitse vaimon avioeroa – uskomaton perustelu

Ohhoh! · Stara.fi

Avioerot ovat pahimmillaan sotkuisia riitoja, joita joudutaan puimaan oikeudessa saakka. Nyt eräs brittimies on ilmoittanut, ettei suvaitse vaimonsa avioerohakemusta. Otsikoihin tapaus nousi Britanniassa, kun miehen tuomarille kertoma perustelu paljastui.

64-vuotiaan kirjanpitäjän mukaan hänen 58-vuotiaan vaimonsa täytyy nimittäin olla mielenvikainen hakiessaan hänestä avioeroa 34-vuoden avioliiton jälkeen. Tällä perusteella mies vaatii, että tuomioistuin ei hyväksy avioeroa. Mies väittää vaimon hakeneen eroa harkitsemattomasti.

– Vaimoni kärsi hermoromahduksesta. Hänen täytyy olla sairas, sillä muussa tapauksessa hän ei olisi sanonut niitä asioita. Hän on vain sekaisin, mies totesi.

Miehen mukaan Britannian lait eivät tarpeeksi rohkaise pariskuntia pysymään yhdessä. Asiasta uutisoineen Evening Standard -lehden mukaan vaimo on kuitenkin saanut tarpeekseen myös miehen perusteettomista väitteistä.

– Minun puolestani olemme eronneet, mutta hän ei hyväksy sitä. Hän kiistää koko eron. Varon mitä sanon, koska kaikkea voidaan käyttää minua vastaan. Sain neuvon olla sanomatta mitään, koska hän voisi kääntää sen minua vastaan, vaimo kertoi lehdelle.