Donna Summer menehtyi syöpään – salasi kohtalokkaan sairautensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu laulaja Donna Summer on menehtynyt 63-vuotiaana. Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan hän menehtyi syöpään varhain tänä aamuna kotonaan Floridassa, Yhdysvalloissa. Summerin vakavasta sairaudesta ei juuri julkisuudessa kirjoitettu, joten menehtyminen tuli monille yllätyksenä.

Amerikkalaisen viihdelehden saamien tietojen mukaan Donna Summer pyrki pitämään syöpänsä vakavuuden poissa julkisuudesta. Vielä muutama viikko sitten laulajan lähipiiristä todettiin lehdistölle, että syöpä ei vaikuta kovin pahalta ja että Summer on parhaillaan viimeistelemässä seuraavaa levyään. Todellisuudessa tilanne oli kuitenkin toinen.

1970-luvulla läpimurtonsa tehnyt Donna Summer tunnettiin lempinimellä Discon kuningatar. Hänet palkittiin erittäin menestyksekkäällä urallaan viidellä Grammy-palkinnolla ja kymmenillä muilla palkinnoilla. Hänen suosituimpia klassikkohittejään ovat esimerkiksi Hot Stuff, Bad Girls, She Works Hard for the Money ja This Time I Know It’s for Real. Summerin musiikki inspiroi aikoinaan lukemattomien tulevien supertähtien tuotantoa.