Jessica Alba tiukkana: ”En halua olla seksiobjekti”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukuisia kertoja rankattu Jessica Alba on nykyisin kahden lapsen äiti. Elokuvatuottaja Cash Warrenin kanssa vuonna 2004 naimisiin mennyt perheenäiti ikuistettiin jokin aika sitten hellyttäviin kuviin yhdessä pienokaisensa kanssa.

Nyt kahden suloisen tyttären, Honorin ja Havenin, äiti on antanut haastattelun Marie Claire -lehdelle, jossa kertoi uransa alussa kokemastaan hämmentävästä kohtelusta. Tähti nimittäin paljasti olleensa pyörällä päästään, kun hänestä haluttiinkin Dark Angel -sarjan myötä markkinoida seksikäs kovistyttö.

– Minun olisi pitänyt olla seksikäs toimintasankari. En kuitenkaan halua olla seksiobjekti, joten saamani huomio tuntui epämiellyttävältä. Halusin olla tyylikäs ja elegantti, kertoo Jessica Alba haastattelussaan.

Taannoin Jessica Alba myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa. Näyttelijäkaunotar kertoi ennen toista synnytystään, ettei voisi kuvitella hankkivansa enempää lapsia. Hän kuitenkin myönsi mielensä voivan muuttua tulevaisuudessa. Äskettäin hän kertoikin jo haaveilevansa suurperheestä.