Lady Gagan esiintymislava kuin teurastamosta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Omaperäisistä vaatevalinnoistaan tunnettu laulaja aiheutti taannoin ihmetystä, kun hän poseerasi MTV Movie -palkintogaalassa raaka lihapuku yllään.

Nyt 26-vuotias Lady Gaga julkaisi Twitter-blogissaan kasvissyöjiä järkyttävän kuvan Born This Way Ball -kiertueeltaan. Tokiossa esiintynyt poptähti nimittäin nähdään kuvassa lihapukuun pukeutuneena. Lisäksi esiintymislavalle on asetettu roikkuvia ruhoja, jotka ovat kuin suoraan teurastamosta.

Laulajatähti joutui aiemmin tällä viikolla perumaan yhden kiertueensa keikoista Indonesiassa. Maan konservatiiviset muslimit nimittäin vastustivat tähden provokatiivista pukeutumista ja seksikästä esiintymistyyliä. Joidenkin muslimiryhmien mukaan poptähden keikka voisi korruptoida indonesialaisten nuorten mielet.

Lady Gaga tunnetaan kiinnostuksestaan henkisiin asioihin. Tähti ihmetytti taannoin haastattelullaan, jossa hän muun muuassa kertoi paholaisen vainoavan häntä. Poptähden mukaan paholainen kummittelee hänelle öisin, eikä hän siten saa tarpeeksi unta. Gagan mukaan hän käy terapiassa edesmenneen Michael Jacksonin neuvonantajan Deepak Chopran luona. Laulaja kertoi myös haaveilevansa siitä, että hän vaipuisi joskus koomaan.