Mafialeski puolustaa John Travoltaa: ”Mitä sitten, jos hän on homo?”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosikkinäyttelijä John Travolta joutui aiemmin tänä vuonna seksiskandaalin keskiöön, kun eräs mieshieroja väitti tähden tarjonneen hänelle rahaa homoseksistä. Sittemmin jo neljä miestä on nostanut syytteen Travoltaa kohtaan seksuaalisesta ahdistelusta.

Viimeisin käänne jutussa tapahtui, kun ensimmäisen oikeusjutun nostanut hieroja perui syytöksensä. Tämä johtui siitä, että mieshieroja ilmoitti oikeudelle väärän päivämäärän, jolloin Travolta olisi ahdistellut häntä. Näyttelijätähdellä oli kuitenkin selvä alibi kyseiselle päivälle, koska hän oli silloin toisessa osavaltiossa. Muiden hierojien syytteet ovat edelleen voimassa.

Nyt tähti on saanut yllättävän puolustajan lain toiselta puolelta. Mafialeski Victoria Gotti on nimittäin avannut sanaisen arkkunsa ja kertonut mielipiteensä Travoltan kokemista syytöksistä. Travolta näyttelee tulevassa Gotti: In the Shadow of My Father -elokuvassa hänen edesmennyttä miestään, mafiapomo John Gottia, eikä naisella ole omien sanojensa mukaan mitään roolivalintaa vastaan.

– Mitä sitten, jos hän on homo? Ketä tämä asia oikeasti kiinnostaa? Tekisikö homous Travoltasta pienemmän ihmisen? Ei todellakaan, kommentoi Victoria Gotti Daily Mail -sivustolle.

John Travolta on ollut naimisissa näyttelijätär Kelly Prestonin kanssa jo 20 vuoden ajan. Pariskunta menetti kaksi vuotta sitten traagisesti esikoispoikansa Jettin, joka kuoli epilepsia-kohtaukseen perheen lomamatkalla. Näyttelijöillä on 11-vuotias tytär Ella Bleu ja vuonna 2010 syntynyt poika Benjamin. Taannoin John Travolta paljasti kammoavansa vaimonsa seksikohtauksia ja kertoi niiden katsomisen televisioruudusta olevan vaikeaa.