Miley Cyrus unohti pukeutua?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hannah Montana -sarjan näyttelijänä ja laulajana miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä muuten kuin töidensä merkeissä. Äskettäin viikolla 19-vuotias teinitähti päätyi otsikoihin adoptoituaan koiranpennun.

Orpo koiranpentu alkoi heti elää luksuselämää, kun Miley otti sen mukaansa kaikkialle. Nyt poppari on kuitenkin kuvattu poikkeuksellisesti ilman lemmikkiään. Miley tervehti nimittäin fanejaan Miamissa sijaitsevan hotellin edustalla. Teinitähti näytti kuitenkin siltä, että hän olisi lähtenyt ulos yöpuvussaan.

Miley Cyrus on joutunut viime kuukausina myös anoreksiahuhujen kohteeksi, sillä hänen hoikistunut vartalonsa on aiheuttanut ihmetystä. Neitokainen on nimittäin kuvattu lähes päivittäin kuntosalilla pilates-harjoittelun parissa. Hän on kuitenkin kiistänyt julkisuudessa vellovat anoreksiahuhut.